Atelierele de teatru Sf. Porfirie Mimul

Anunțuri / comunicate Octombrie 18, 2020

Incepand cu data de 18 octombrie 2020 parohia "Sf. Imp. Constantin si Elena" Sacaresti (comuna Cucuteni, judetul Iasi) organizeaza 10 ateliere de teatru pentru tinerii comunitatii.

Atelierele se vor desfasura saptamanal, in ziua de duminica, dupa savarsirea Sfintei Liturghii, si vor fi sustinute de prof. Cezara Damian. 

"Aceste sesiuni dedicate artei teatrale au rolul de a-i ajuta pe acesti tineri in procesul de desavarsire a personalitatii. Teatrul te ajuta sa te cunosti mai bine si sa intelegi mai profund pe cei din jur, sa traiesti intens emotii si sa participi activ si rational la povesti frumoase de viata. Pana la urma, poate fi o cale de a cunoaste pe Dumnezeu si lucrarea Sa. Sper ca aceste experiente sa fie utile pentru tinerii nostri, adica sa ii apropie de frumusetea creata de Dumnezeu si sadita in interiorul lor. Nu in ultimul rand, am incredere ca aceste ateliere vor da nastere unei mici trupe de teatru care va bucura pe seniorii si prietenii parohiei noastre." a declarat pr. paroh Cosmin Brinza.

Despre sf. Porfirie Mimul puteti citi aici

 

Citește alte articole despre: teatru, Hristos, Porfirie