Tablete și dulciuri de Sfântul Nicolae pentru copiii din Săcărești

Anunțuri / comunicate Noiembrie 24, 2020

Parohia Sfinții Împărați Constantin și Elena - Săcărești desfășoară în perioada 25 noiembrie - 6 decembrie 2020 o campanie de sprijinire a tinerilor din comunitate cu ocazia sărbătorii dedicate Sfântului Nicolae.

 

Cei 15 elevi din parohie vor primi de la Sf. Nicolae câte o tabletă performantă și câte un bine-venit pachețel de dulciuri. Tableta este extrem de necesară elevilor din sat pentru a putea participa în condiții optime la orele online. Majoritatea nu beneficiază de un laptop sau desktop pc. Cât despre pachețelul de dulciuri, orice copil, de oriunde, ar trebui să îl primească în ziua de 6 decembrie.

Așadar, vă invităm să ne sprijiniți în această campanie de strângere de fonduri. 

Am calculat pentru fiecare copil suma de 500 de lei: 400 de lei tableta + 100 de lei dulciuri, să ajungă și pentru Crăciun :). 

Consiliul parohial poate asigura necesarul pentru doi elevi, ceea ce înseamnă că mai trebuie să strângem pentru încă 13 copii. Așadar, suma de care avem nevoie este de 6500 lei. 

Îndrăznim să lansăm această campanie pentru că am beneficiat de dragostea dumneavoastră și în campaniile precedente, reușind să oferim lucruri și experiențe frumoase tinerilor noștri. De asemenea, aceasta este singura cale de a realiza câte ceva pentru copiii acestei comunități mici, astfel încât să învestim împreună în viitorul lor. 

Ajutoarele Sfântului Nicolae care vor să doneze pentru cei 13 copii o pot face în contul de mai jos: 

Cont Bancar: RO41BTRLRONCRT0250359702

Titular Cont: Parohia Sf. Împărați Constantin și Elena Săcărești

Date de contact: Pr. Cosmin Brînză / Tel. 0746936969 / E-mail: cosmin_brinza@yahoo.com

MULȚUMIM !

Citește alte articole despre: tableta, Sf. Nicolae